Що означає, якщо наснилося богохульство?

Відео: СОННИК - Наснилася КОЛИШНЯ ДІВЧИНА

Що означає, якщо наснилося богохульство?

Відео: До чого сниться Богохульство. Сонник Міллера.




Хто такий Бог, Всевишній - знає кожен, а богохульство - це перш за все нехтування самого Бога, його Величі і високих моральних якостей самої віри. Богохульниками звуться ті люди, які нехтують основними заповідями божими, прописаними в Біблії та інших культурних релігійних книгах всіх віросповідань. Богохульство - це заперечення Добра і Світла, таких істин, як сім`я, чесність, порядність, а так само лайки на адресу людини, Бога, приниження особистості взагалі, в тому числі і жорстоке ставлення, включаючи і тварин.

А що значить, якщо вам приснилося уві сні богохульство?

якщо вам сниться уві сні богохульство, ви повинні побоюватися зачерственія своєї душі. Богохульство уві сні означає, що ви можете залишитися без своїх друзів і всіх близьких людей, якщо будете поводитися без поваги до них, якщо у вашій душі оселиться байдужість.

Ваша грубість і заперечення елементарних людських почуттів може довести вас до самотності, коли від вас відвернуться всі порядні люди. Після сну про богохульство вам слід ясно зрозуміти, що погане ставлення до людей викликає біль в їх душі і бумерангом повертається через деякий час до вас назад.

якщо ви стали свідком богохульства, коли богохульство проявляється будь-яким чином - такий зі є попередженням для вас і віщує вам наклеп і образу в ваш особистий адресу. Після сну про те, що ви побачили богохульство очікуйте випадів на вашу адресу, коли ви будете несправедливо порушені, принижені, а ваші людські та громадянські права будуть ущемлені.

після сну, коли ви бачите або чуєте богохульство, вам слід дуже обережно вибирати собі товаришів, друзів і взагалі з побоюванням поставитися до намагаються влізти до вас довіру людям, навіть на роботі і за місцем проживання, тобто, абсолютно всіх, так як саме ці люди , отримавши вашу довіру і вашу відвертість, згодом можуть завдати вам відчутний моральний та інший шкоду, а ви постраждаєте від несправедливості, виною якої стане ваша незрозуміла довірливість.

якщо уві сні ви самі шкодите собі, посилаючи прокляття на свою адресу і принижуючи себе, лаючи себе - такий сон і насправді, в реальному вашому житті вкажіть вас в несприятливому світлі і вам стане дійсно є за що себе картати, а Доля буде до вас нелюб`язна , втім, як і ви самі до себе. Ваша нелюбов до себе притягне з Всесвіту негативний, негативний заряд і біди на вашу голову.

А ось якщо ви побачили уві сні, як вас зневажають інші люди - такий сон означає, що ваше страждання буде вам на користь і Бог винагородить вас за ваше терпіння і стійкість душі справжнім благополуччям і ви будете втішені і утихомирити.





Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » Що означає, якщо наснилося богохульство?